Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dagens WordPressfråga #23.

Är du patriotisk? Vad betyder det att vara patriotisk för dig?

Patriotisk det här är ett känsligt ämne, i alla fall här i Sverige. Patriot? Jag tänker lite på människor som Sverigedemokraterna då. Samtligt så kanske jag är sådan andra tolkar som patriotisk eftersom jag älskar kulturen här i Sverige, har folkdräkt och älskar att samla på mig föremål som påminner mig om svenska saker. Jag tänker på Rörstrands porslin, eller dalahästar. Så vad ver jag?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: