Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dagens WordPressfråga #28.

Vilket råd skulle du ge dig själv som tonåring?

Håll ut det blir bättre. Livet blir bättre, likt en berg-och-dalbana går upp och ner.

1 Comment

  1. Nej, du kommer inte att bli den sista oskulden på jorden. Var lite ”annorlunda” som tonåring och passade kanske inte in när allt man skulle tänka på var snygga killar, smink och fester. Var så rädd att aldrig bli ihop med någon. Det löste sig med åren

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: