Jag är ingen person som snackar mat ofta även om det händer. Men denna vecka har jag ändå hunnit med att äta lite goda saker. Eller ja om man får räkna söndagen som vecka? Jag har ju ändå semester och det har vara passerar fyra dagar sedan dess. En stor favorit för mig är Kesellas dreamy dessert, den är rätt dyr så det är inget man bara köper så där varje dag. Men då och då köper jag den, och njuter! Det är inte alls som vanlig vaniljkvarg eller yoghurt utan den är verkligen full med smak. Jag älskar den bokstavligt talat.

Sedan kom mina stora favoriter tillbaka i chipshyllan igen! Visserligen för en kort tid, men desto mer får man njuta. Dillskruvar! När jag väntade William så var de mina stora favoriter, så är de fortfarande så saknar dem varje gång de försvinner. Lite kul var att Lizzla som inte äter snacks, blev som besatt av doften av dillskruvar och skulle till varje pris smaka. Erbjöd henne och hon åt glatt. Ja hundar blir sannerligen som en själv.

Sedan sist då, igår gjorde jag en omelett med tomater i airfryern! Det kan verkligen rekommenderas blev sjuktgott! Till det tog jag skinka och vattenmelon. En perfekt start på dagen.

9 kommentarer

  1. Den där desserten från Kesella är så god. Äter den ibland med såna där små kardemummaskorpor. Galet gott. Drömmer om en airfryer, Samuel fick en när han fyllde år och sedan dess har jag velat ha en egen.

  2. Omelett är så gott. Men har dock aldrig testat med tomat någongång. Får testa det nått tag.
    Airfryer är ett väldigt bra köksredskap. Den används väldigt flitigt här hemma.

  3. Ibland hittar man något som är så galet gott bara. Men visst är den lite fetare? Vad man än tycker om fett så höjer de ju smakerna rejält.

  4. Ja, den Kessela dessert är väldigt god ????. Å jag tycker även att Valio vanilj är väldigt god. Inte smakat på dill skruvar. Jag får testa att göra det ????.
    Omelett är gott åxå.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa