Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Fiskar som viskar

[ 09:26 ] . FÖRMIDDAG . 25:e mars 2005

WILLIAM vaknade i daglig ordning klockan 06:00 vaknade av joller och skratt. Jag var och är som en zombie.

Är sugen på nått gott typ hamburgare eller liknade. Godis hade också varit gott.
VILL äta onyttigt och bara vara 2 minuters lugn.

BJÖRN var ut igår och sover väl än antar jag. Han skulle tvätta bilen sa han.

Håller på att bli tokig tror jag WILLIAM sover och jag har skit tråkigt bokstavligt talat. Inte vill jag gå ut nått gärna heller nu när jag måste ha glas-ögon. BLÄ! WHY vill inte ha dom här jävla skitsakerna på näsan. Ska be om eye Q igen på tisdag om allt ser bra ut så jag kan använda de jag älskar mest.

Puss och Kram
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.