Dark Mode Off / On
Bebistiden

Fiskar som viskar

[ 09:26 ] . FÖRMIDDAG . 25:e mars 2005

WILLIAM vaknade i daglig ordning klockan 06:00 vaknade av joller och skratt. Jag var och är som en zombie.

Är sugen på nått gott typ hamburgare eller liknade. Godis hade också varit gott.
VILL äta onyttigt och bara vara 2 minuters lugn.

BJÖRN var ut igår och sover väl än antar jag. Han skulle tvätta bilen sa han.

Håller på att bli tokig tror jag WILLIAM sover och jag har skit tråkigt bokstavligt talat. Inte vill jag gå ut nått gärna heller nu när jag måste ha glas-ögon. BLÄ! WHY vill inte ha dom här jävla skitsakerna på näsan. Ska be om eye Q igen på tisdag om allt ser bra ut så jag kan använda de jag älskar mest.

Puss och Kram
Madde

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: