Dark Mode Off / On
[instagram-feed]

♥ Madeleine Stenberg | Orsakullan ♥

Född 1984, mamma sedan 2004, bloggare sedan samma år, lärare sedan 2012, doula sedan 2015, Hjälpmamma & kursledare i Amningskurs för blivande föräldrar hos Amningshjälpen sedan 2018, Hundägare sedan 2020, och examinerad specialpedagog sedan 2020.

Madeleine Stenberg

Hej och välkommen hit! Det första du möttes av här är alla mina olika titlar utöver mitt namn. Men vem är jag utan mina olika titlar undrar du förstås? Det gör nog jag med, speciellt då jag på senaste tiden genomgått en ätstörningsbehandling och jobbar med mig själv och mitt psykiska mående. Jag har alltid värderat mig själv genom framgång, nu håller jag istället på att försöka värdera mig själv som människa. Så vem är jag då utan framgång, utan titlar? Jag är egentligen ganska kreativ, älskar fotografering, att springa barfota utomhus och slänga av mig strumporna det första jag gör när jag kommer hem. Jag avskyr högklackade skor som gör ont i fötterna, och väskor är det tråkigaste jag vet. Orsadräkten, porslin i alla dess färger, former och märken är en nördig sak jag pysslar med. Därav fördriver jag gärna min tid på loppis och secondhand. Trots mitt bristande intresse för skor och väskor, älskar jag att fixa mitt yttre med kläder, naglar och ögonfransar. Folk beskriver mig som glad och driven, det stämmer nog i vardagen. Men jag är också oerhört djup, och överanalyserar precis allt. Kanske är mycket av min personlighet präglad av det faktum att jag upplevde trauma redan som barn, då min pappa dog i en bilolycka påskafton 1993 när jag bara var ynka nio år gammal.

Frågor som kräver ett svar:
NAMN: Åsa, Sara, Barbro Madeleine Stenberg. Kallas Madde av vänner, kollegor och bekanta. Mamma av sonen.
FÖDD: 1984 på Mora BB. Men bodde i Orsa tills jag var nitton år, då drog jag till Falun.
BOENDE: I centrala Falun sedan maj 2003. Har trevliga grannar, härlig utsikt och nära till allt.
Utbildning & jobb: Specialpedagog. Räknas bloggen? Säljare av Me&I, samt Instagramansvarig hos Amningshjälpen, och kursledare I Amningskurs för blivande föräldrar.
NICE: Sonen William, Mellanpudeltiken Skilla född den 19/9-19 – Dog i en bilolycka den 15/4-23 efterlämnad stor sorg och saknad. Mellanpudelvalpen Lizzla född den 25/2-23, Cruising, åka BMW-CAB, städa & fixa i hemmet, umgås med vänner och sonens pappa Björn (nej vi är inte ett par)!
BAJS: Att jag inte har ro att handarbete, skulle så gärna vilja lära mig koppla av.