Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Dagen innan julafton idag, kommer du akutjulhandla idag?

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har feber och legat och frossat och sedan varit tokvarm hela natten. Så att jag sitter här och bloggar är ju helt uppåt skogen egentligen. Men grejen är att det finns en julklapp jag ännu inte handlat, och den lär bli gjord idag. Så ja, det blir att akutjulhandla idag för mig.

Är du färdig med julklapparna?

Deltagare i decemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Ditten_datten
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
corkystyle
Zinnie
Amandizan

6 Comments

  1. Ja, det kommer jag nog, ska kanske komplettera lite med maten. Gick iväg igår med två saker på listan. Kom hem med två kassar från affären, men den ena som stod på listan (som faktiskt var med!) fanns inte i nån av påsarna. Typiskt va? Får se om jag orkar gå till affären idag igen. Eller så får vi klara oss utan gräddfil. 🙂

  2. åh jobbigt med stess-handel! Jag är klar 99% sen en vecka tillbaka men har ett paket jag beställde i november som är två veckor sen och stressar över om det hinner komma fram idag eller ej haha D:

  3. Känner igen det så väl, så länge man jobbar så känner man inte riktigt efter hur man mår, kan inte vara hemma idag ? Det här mötet är så viktigt… Men när loven kommer så slappnar man av och då kommer förkylningarna och andra krämpor…. En varningssignal att försöka ta det lugnare, vet även hur svårt det är… Kram och hoppas du kunde handla den där sista julklappen idag…God Jul och krya på dig… Julkramen skickas här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.