Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag gillar inte att slänga mat, men tycker heller inte om att känna mig så mätt att maten blir som ett tvång att få ner. Det är lite dubbelt så där. Hur man ska tänka?

12 kommentarer

  1. Man kan ju alltid frysa ned matrester eller ställa dom i kylskåpet för att äta dom sedan. Tvingar heller inte i mig mat när jag är mätt. Det är ju dumt.
    BP recently posted..Onsdagsmix

  2. Håller med dig. Jag brukar alltid ta små portioner för att känna att jag tar en liten till om jag inte är helt mätt eller vill ha lite till. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: