[ 01:39 ]

Mamma är här nu. *Lycka*
Känns så roligt att ha henne här.
Jag, Mamma och Björn har nyss kollat på filmen black jack.
Den är underbar. Känns verkligen som man känner personerna i den filmen
eller som man träffat dom kanske man ska säga.

William sover i sin säng nu och jag ska göra desamma snart.

Ska dricka lite vatten och ställa klockan på 9.00 i fall William skulle få för sig att inte vakna till 9.00 när jag ska ta mitt mini-piller.

Mensen är så lite att de inte kan kallas mens men ändå för mycket för att helt slippa tampong 🙁 . *suck* hoppas den är över senare idag.

Puss och Kram & God Natt

[ 20:30 ]

Idag har dagen bara flygit förbi. Så underbart att ha mamma här. Saknar henne så ofta. Gjorde mat idag rödspätta, super nöjd *ler*. Ska ringa om dop på måndag och fixa tänkte ha dop hemma eller i en lokal. För mig känns de konstigt att döpa i kyrkan då jag inte går i kyrkan annars. Jag vet inte vad jag ska kallas. Jag tror helt klart de finns något mer men tror vi blir andrar när vi dör. Andar som vakar över våra egna.

När jag låg och skulle föda William var jag rädd ett tag att de skulle vara nått fel på honom då hörde jag en röst säga: Var inte rädd Madde de är inget fel på honom (pappas röst). Dagen efter när jag låg på neontal och hade William brevid mig kände jag pappas närhet. Han var och kollade på William. Då sa jag (björn var på toaletten). Vet att du är här pappa och att du var med igår. Tack! Vist är han underbar. Sen fick jag en liten ”klapp” på min kind de blev kallt sen var han borta. Pappas första barnbarn. Klart han ville se honom. Tror han är Williams skyddsängel.
Saknar min pappa ibland även om jag minns honom så lite jag var ”stor” när han dog 9år ändå känns de som jag inte minns allt om honom. Vet inte vad som är verklighet och fantasi.

Madeleine & William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa