Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

. Julfesten . + nya bilder .

Var så kul att komma ut bland folk!
Var helt underbar kände att de var vad jag behövde för att ladda batteriett.
William somnade efter att han fått lite mat och de var medans jag åt julmaten som var super god!

Var längesen man såg fulla människor oxå men de var kul.
Först såg jag larssa (Björn kompis som Jenny frågade på fyllan förra året om han var på riktigt?! vad nu de skulle betyda hon vet de inte själv heller.) Han kom in där vid halv sju full och slänger fram ett paket kondomer! Då frågade Björn vad ska du med dom till?! Larssa svarar. Ja om jag skulle få med nån hem och så har man inga då får man ju inget. *ASG* trodde inte han kunde bli full.
Sen såg jag honom uppe och dansa och headbanga! 😀 .

En annan kille gick rakt in i gardinen *asg*. Och sen var de en kille som tog pepparkakshuset dom lagt ut på borden för att de skulle vara fint och solade iväg så de gick i 1000 bitar. Omoget gjort! Men polisen kom och hämtade honom.

Sen så hade Björn smugglat med sig öl i barnvagen så jag gick och fyllde på ölen inne på toan åt honom. Sen blev väl Björn lite på lyset och sprang och visade William i vagen DE här är min son vist är han lik mig. Här är min son. Stolt som en tupp 😛 . Lika med mig oxå. Sen försökte han bjuda bort mig på en dans med hans kompis oxå men jag tackade nej. Jag Dansar Aldrig Nykter!

Nä nu ska jag ta och gå och lägga mig underbaringen William vill nog sova snart.

Puss Och Kram
Madde & William

* William Kärleken till dig är speciell . 100% Kärlek de är vad allt är till dig *

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.