Dark Mode Off / On
Bebistiden

. Idag blir de julfest .

Ikväll ska jag, Björn och våran prins på jul-fest, Björns jobb som har den.
William ska ha en smoking. Har köpt två. Den här har annan färg en den han ska ha på julafton.

William sitter i sin sitter och pratar med grodan. Tröttnar nog snart. Han är inne i en jag vill stå period de verkar som han kommit på att livet är så mycket mer än att sitta och ligga. Han har börjar kolla sig i spegeln oxå. Som sin mamma 😉 .
Jag är spegel-kåt. Älskar att stå i spegeln och begrunda mig. Inte så att jag tycker jag är snygg men tycker de är kul att stå i speglar och kolla. Har en stor spegel och massa små i lägenheten vill ha fler!

Har laddat hem albumet kniven i hjärtat. Såg den serien på 1:an och missade så klart sista avsnittet! DEN serien var underbar. Får se om jag ska ladda hem den kanske.

NÄ nu ska jag leka med William kanske blir att jag skriver om julfesten i kväll annars blir de imorgon.

Puss Och Kram
Madde och William

1 Comment

  1. […] intressant vad man tänkte för ett år sen. Ännu mer intressant egentligen sånt jag tänkte för sex år sedan. Posted in OkategoriseratEndast svar från din blogg, kommentarer som "Hur mår du", "Allt bra" […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: