[ 00:40 ] — Natt

William har haft ont i magen och inte kunnat somna så satte mig på nätet nu sover min prins och jag ska lägga honom i sängen snart.
Är ganska trött känner jag. Björn och jag har gjort upp en matlista som vi ska handla efter han slutar jobbet idag (dvs klockan 16:00) . Blir nog shopping på Willys.

Fick HM katalogen igår. Massor av kläder men kan ju inte beställa nått måste spara mina pengar nu. Fick precis reda på att jag fått erbjudande dom bostad. Lägenheten ligger på verkstadsvägen. Kanske är bra ska höra med Björn om vi kan ta en titt på den. Alltså jag ska flytta dit med William.

Nä nu måste jag sova.

Puss Och Kram
Madde och William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: