[ 19:15 ] . KVÄLL . 30:e mars 2005

Nu kan man typ kalla mig/oss hemlösa. Bor hos BJÖRN till och med tisdag nästa vecka känns evighetslång tid. Vill redan hem men vet att de är bäst att vara hor BJÖRN tyvärr kommer jag bli tokig av att lyda hans regler eller ha en massa fjortisar springades här… KAN ju fan inte säga till. *suckar* nu vet jag inte om de blir så med OM sticker jag till Orsa.

Inte så mycket intressant att skriva.

Kram Och Puss
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: