Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Rättviksmarknad.

Japp dit ska vi om lite mer än en halvtimma så lär raska på nu. hehe, william kikar på barnkanalen.

Skriver mer när vi varit där.

[ 20.10 ]

Nu har vi varit på marknaden. Fast kom tillbaka till falun runt två. Hade jätte trevligt. Men hittade inget åt mig själv. Såg några ”kända” ansikten i alla fall. Lena, Per och Lillis. Jag skrämde livet ur stackars Lena 😉 . Men är ju så kul att gå fram och skrämmas. Sen såg jag Marie en gammal kompis från när jag var barn. Tänkte att jag skulle träffat Anna också men hann inte, jätte tråkigt.
Köpte i alla fall 10 par strumpor åt William, 2 t-shirt en med ”bompa” draken på och en med teletubbies på. Sen fick han en ballong med hitta nemo på.

Ja sen åkte vi hem till Björn och jag somnade i bilen så jag och William sov en stund hemma hos Björn. Åt tacos sen. Och ikväll ska Björn ut så jag och William blir hemma.

Fick min mens idag (punktlig för en gångs skull). Mensvärk, nackvärk och huvudvärk. KUNDE inte bli bättre *hmm*.

Nä ska städa undan lite här nu medans William ändå ligger och ska sova.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: