Fira födelsedag (NR1)

Så har William friat sin födelsedag nummer 1. Han kommer få tre födelsedagskalas.
Det här var med min familj. Dvs: Min mamma & Låssas-pappa. Min syster Melissa, min bror Mattias och min mormor.

William fick:

Puzzel och bok av sin momma (min mormor)
Docka och 3 stycken little pepole figurer 400 kr till overall – Mormor och Morfar
Bil gjord i träslöjden av Moster Melissa.

Sen har vi ätit tårta och myst pratat och skrattat.

Polisen var hit och ringde på och frågade om jag sätt min granne på länge. Jag har aldrig sätt honom. Så sa dom inget mer men dom tog en stege och kikade in uppe hos honom och sen var dom och lyste med ficklampa osv. SKIT snuskigt. Och min låssas-pappa var till Avesta och köpte en dator så när han skulle in i falun stog poliserna där och stoppade alla som skulle ut från falun + gjorde lika för alla som skulle in. Åt båda hållen från borlänge hållet och vika hållet. Snuskigt ju. Hört att han grannen ovanför mig är alkis eller nått sånt. Sen hade poliserna åkt med blåljus skit fort förbi honom. Tur att BJörn ska sova här för annars hade jag varit skit mörkrädd nu.

Lite KALAS bilder

Puss

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: