Kikade vad jag skrev förra året och precis som jag kände då känner jag idag. Hehe.
Alltså man känner sig inte äldre fast man fyller ett till år. Men när man var barn då tyckte man ju att man blev ett helt år äldre bara på födelsedagen. De är rätt sjukt faktiskt. Haha.

Hur som helst William vaknade 6.00 i morse låg och pratade med mig och jag berättade att jag fyller år. Han blev så himla uppspelt då började berätta om vad jag skulle göra för tårta och paket. Sötis. Han ville att jag skulle göra en rosa prinsesstårta (alltså en rosa tårta med en prinsessa som motiv) jag ska bara göra en enkel tårta. Men för honom är födelsedagar stort. Det betyder ju liksom att man fyller år och att det blir kalas.
Jag städade de första jag gjorde i morse. SÅG för jävligt ut här sen efter helgen. Alltså hade ju plockat bort men var smutigt på golvet och sånt. Men orkade inte ens tänka på städning igår när jag låg med huvudet i toaletten. Och ja det är lika idag också. Även om jag inte spytt… HATAR att må illa för jag mår illa i flera dagar om jag börjat göra de på fyllan.
Köpte ingredienser till en smörgåstårta också. Björn ska göra den ikväll. Linn och Lina kommer hit och äta lite vanlig tårta med oss också.

(Senare)

Linn och Lina kom hit så vi åt tårtan. William och Lina lekte jätte mycket. Dom är så söta ihop. Sen när Linn och Lina åkte fick William bada och Björn fixade i ordning smörgåstårtan och blev JÄTTE god. Björns pappa kom hit och åt också. Fick tulpaner av honom, björn ska köpa nått imorgon. Av Linn och Lina fick jag ett jätte fint halsband och en magnet med en halvnaken karl på. Hehe.
Blir nog en tidig kväll är så himla trött. TACK för alla grattis föresten!

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: