Igår kväll åkte vi till citygross och handlade mycket frysvaror. Sen idag gick jag och Melissa och handlade mer mat saker. Så skönt att ha allt handlat redan nu, då behöver man liksom bara köpa mejerivaror, ägg, och grönsaker & frukt resten av månaden liksom. Jag brukar storhandla en gång i månaden så slipper man göra de sen.

Har trevligt med Melissa i alla fall hon är jätte snäll. Vi var ner på stan och köpte täckbyxor till henne idag. Rosa kamoflage för 199:- SKIT billigt tyckte jag, de var på stadium det har dom inte i Orsa haha. Dom har typ 1 klädbutik tror jag och de är typ tant shop. Orsa är skit litet och en riktig skit kommun dessutom. Är så glad att jag inte bor där längre. Hade fan inte velat leva där resten av mitt liv.

Ska snart hämta William.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: