Kan typ ta och suga fet kuk eller nått…

Jag är så less. Känner mig trött, slut och utpumpad begriper inte vad det är för fel på mig irriterar mig på nästan allt och är inne i en riktigt slöig fet period. Nog för att jag äter nyttigt och sånt och tränar motionerar men känner ändå mig fet. Orkar fan knappt nått just nu. Känner mig liksom less…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: