Shit redan september. Idag var jag på seminarium och diskuterade bra och dåliga lärare. Sen innan de har jag ringt skolan och hållit på och imorgon ska tur och retur till borlänge och sen ska jag till skolan på föreläsning klockan 15.00 och klockan 16.00 när den slut och då ska jag hämta William ska nog även dra till gymmet efter vi ätit lite. Känner mig så sugen på att få svettas lite och göra något, sen älskar William att vara på gymmet också så de känns super skönt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: