Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Söndag.

Jag och William drog till maxi och där såg jag en av läkarna som följde mig under graviditeten. Det kändes kul, hon kollade på mig flera gånger så tror hon kände igen mig och försökte plasera mig eller nått. Sen när vi skulle gå ut från maxi så pratade William med hennes dotter och då pratade mamman (min gamla doktor) tillbaka på William medans hon kollade lite på mig. Tror inte hon vet vem jag är därimot tror jag nog hon kände igen ansiktet träffade henne nämligen nästan varje dag under graviditeten. Det kändes lite nostalgiskt på nått vis.

Jag och William drog till stadsparken och lekte sen gick vi hem och kikade på laban och efter de har vi spelat lite data spel och nyss har vi ätit tacos blev en sen middag idag. Nu har han lagt sig. Imorgon ska jag på seminarium igen.

– PUss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.