Småbarnåren

En månad tills William 4 årsdag.

Idag är det exakt 1 månad kvar tills William fyller fyra år helt otroligt! Tycker tiden gått så himla fort ju. I natt misstänker jag att han hade växtvärk han har grinat och varit ledsen så var säkert något sånt. Han var vaken från och till fram tills klockan fem i morse, jag har varit som en zombi hela dagen och nu sover han. Var på föreläsning och sen har jag mest bara tagit det lugnt. Ser att idol börjar nu inte så intresserad i år då jag aldrig gillar när dom byter programledare inte lika skoj då tycker jag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: