Småbarnåren

Trökdag.

Har haft huvudvärk sen i måndags känner bara att jag inte orkar ett skit. Mår as illa och de bara värker. Skolan har verkligen varit off dom här dagarna VA fan jag har migrän eller nått. Och imorgon ska vi ha nån form av seminarium och jag kommer INTE kunna ha mycket att tillföra då mitt huvud känns som en tickande bomb. Mindre roligt vill jag lova.

– Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: