Informationsteknik Nintendo WII och super mario 3.
Informationsteknik

Nintendo WII och super mario 3.

Tog hem supermario 3 igår, så nu har jag och Björn kört tunering. Kommit till bana 5 idag. ROLIGT roligt, betar alltså av utan flöjtar. Tycker super mario är as skoj. Idag fick jag godkänt i ett demoment på IT utbildningen jag går, är endast tre delmoment men jag är skit nöjd, ska börja med det andra i veckan tänkte jag. Imorgon ska jag skriva det sista på tentan hela dagen tänkte jag, har väl typ 800 ord kvar att skriva men förhoppningsvis kommer de gå fort imorgon att skriva resten. Ska lämna William klockan 8.00 på dagis sen får han gå tills klockan 15.00 så då lär jag bli klar.

Annars är jag himla trött, ska väl gå och lägga mig. Ska bli så skönt. Imorgon kommer Linn hit när William drar till Björn. Ska laga lite mat ihop och se på film. Blir roligt att få umgås lite med henne inte träffats sen i augusti.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: