Ja inte riktigt, kände mig som en jävla pms bitch för ett tag sedan William sa korv och makaroner till sin pappa som önskemål på mat och jag blev inge glad alls för den maten. Har så sjukt svårt för makaroner och korv, är så less på det man äter det jämt. Så jag började sura (ÄR mensen fel, jag är inte så här känslig annars) och bestämde mig för att äta tunnbrödrulle istället, men ska ha grönsaker i och ingen potatis. Usch, hatar mens, nu känns det som jag ska börja gråta för jag blev sur över maten också. Blir jämt så här, gråter och känner mig så dålig på alla sätt och vis. Svullen och stor pattad. Nä kanske ska gå ut i köket och gråta en skvätt eller två.

Relaterade etiketter:


6 kommentarer

 1. 2010-01-11 @ 18:05:45

  Usch, det är hemskt sånt där. Finns det inga “pms-piller” man kan få. Det verkar ju som att det finns mirakelpiller mot så mycket annat
  Kram

 2. 2010-01-11 @ 20:24:10

  Fy för mens och pms. Hate it!
  Tunnbrödsrulle är sjukt gott…=)

  Svar från bloggen: Tack.. Hehe, fast jag låter nog inte sådär vanligtvis, pratar lite löjligare när jag pratar med Ella..

 3. 2010-01-11 @ 17:27:24

  ingen höjdare med lip-pms-attacker, inte. men när de vänder blir man ju hippihejglad istället, så det är väl bara att invänta detta

 4. 2010-01-11 @ 17:25:42

  jaja, en sak i taget- nu har jag ju dammsugit massa. haha! men ja jo påminn migg om o fixa bland kläderna bara, för om jag känner mig rätt, vblket jag gör, så kommer jag att glömma bort det om 1 minut igen… haha. pöss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: