Dark Mode Off / On
Informationsteknik

KAN folk LÄSA mitt meddelande INNAN ni kommenterar TACK!

Alltså blir störd och nu skriver jag det, jag har skrivit att jag INTE vill ha min blogg som en gästbok. Kan folk respektera det tack?! Vill ni skriva svar skriv det i GÄSTBOKEN i så fall men inte i mina blogginlägg, där vill jag gärna ha kommentarer från er INTE sv: Ja visst eller likande. Det känns helt meningslöst. Okej, så när ni vill svara från era blogginlägg nästa gång använd er av GÄSTBOKEN. Det var mina ord just nu.

NI som fortsätter att kommentera svar från eran blogginlägg här i bloggen kommer att hamna i skräpposten, så dessa publiceras inte ändå.

14 Comments

 1. Det där är så jävla jobbigt! Jag brukar dock svara på kommentaren de lämnat i både bloggen och deras kommentarer. Då svarar de som ett svar på min kommentar och då dser det inte lika hemskt ut 🙂 haha.

  1. Zoofie – Ja det är jätte störande, framför allt folk som bara skriver. Sv: Ja , då blir man. Öh? Vad ska jag ha det i min blogg för? En sak om man tex skriver sv ja och sen något om inlägget man läst annars känns det i alla fall rätt meningslöst tycker jag :-p

 2. Jag såg inte din gästbok förens nu! Folk vill ju olika, di vill ha svar i din gb och vissa vill ha svar i sina kommentarsfält. Tycker alla kan respektera vad var och en vill. Hoppas du får en härlig lördag!? kram

  1. Linda – Det är lugnt, är folk som liksom inte kan respektera det, känns ju som varför skriva om man ändå inte läst inlägget? Jo det blir en bra dag & kväll ska till en kompis på middag 🙂

 3. Jag kan iaf förklara varför. Av alla bloggar som jag läser, kommenterar osv så är det OFTAST så att, om A kommenterar B’s blogginlägg och B då vill svara, då gör h*n det under A’s senaste inlägg på A’s blogg..
  Helt enkelt för att det är Enklast så. Man missar inget.
  För vem går in och kollar alla kommentarer på tex Din och alla andra bloggar som man läser? Lätt att missa något då. Men kommentarer på sin egen blog läser man.
  Men visst, det står där innan man kommenterar här nu, men jag förstår att det kan va lätt att missa. (Spec då sånna meddelanden oftast innehåller ”vill ej ha reklam” och ”tänk dig för innan du kommenterar” o.dyl.)

  1. Malle – Fast jag tycker liksom inte svar som sv: Ja. , är speciellt givande. Som om någon här ovanför skriver vi säger rolig dag som kommentar till mig, jag finner ingen funktion med att då gå tillbaka och skriva sv: ja , i deras blogginlägg. Framför allt inte som många gör endast svara UTAN att ens läsa det som skrivs. Vad är då vidden med att svara? En sak om det är en fråga tex, vart har du köpt den där jackan. Men vid endast ja och nej svar förstår jag det inte nej.

   1. Nä, jag pratar ju förstås om Svar på kommentarer, vilket drar ner det till svar som är värda att skriva. (Ett ja, okej eller liknande räknar inte jag som ett svar, inget som är värt att skicka.) Men som du skrivit nu låter det som du avsäger dig även sånna svar.

    1. Ja alltså jag vill inte ha svar alls i mina blogginlägg då går jag hellre tillbaka och läser eller så får folk skriva svar i gästboken i så fall.

 4. Ja, och det var det jag förklarade. Varför folk inte fattar, eller inte tänker på det. För man räknar helt enkelt inte med att alla går tillbaka i alla bloggar.. Många läser ju tio- till hundratals bloggar. Orka hålla koll på Alla kommentarer då? Nä, men sin egen, en blogg, kan man faktiskt hålla reda på.

  1. Malle – Ja och därför anser jag att man kan ha rätt att också skriva att man INTE vill använda bloggen som gästbok… Jag vill inte det och det stör mig när folk inte kan respektera det.

   1. Ja… Tror inte det gått fram riktigt, det jag säger är att jag Förstår VARFÖR de inte ”respekterar” din önskan. Och om du läser de tidigare svaren här så förstår du kanske att det inte handlar om respekt, eller det är iaf min teori. Utan helt enkelt gammal vana och så som man själv vill ha det.

    1. Malle – Nej men det framgår ju OM man läser liksom. Är liksom de som fortfarande stör mig, sen skiter jag i hur vida dom inte läst osv. Om dom inte läst anser jag inte dom behöver komma hit alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.