fbpx
Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Lite shopping

Beställde detta ljuvliga bokställ från systerlyckling.se leveransen var riktigt snabb och jag är super nöjd. Gjorde beställningen i tisdags och i onsdags fick jag avin att jag kunde hämta den på posten. Ställde självklart min bok fina Laila bok i stället. Så vad tycker ni?

Mitt fina bokställ.

=)

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: