Evenemang & fester

Midsommardagen.

Sitter här en stund mellan dusch och sminkning, fast egentligen vet jag inte varför jag ska sminka mig. Känns värdelöst kommer väl inte hända ett skit idag ändå. Ska städa tänkte jag, för de är ett ganska bra tidsfördriv. Antar att alla i Falun ska antingen till Bjurs eller Vintjärn ikväll. Själv blir det nog hemma kväll om inte något helt oplanerat skulle ramla ner från himlen vilket jag inte tror. Längtar mig galen efter William, fy fan va tråkigt det är med helger… Då min lillebror varit här nästan alla helger resten av delen på året har jag liksom inte känt av den här tristessen på sjukt länge, men i och med att han jobbar hela sommaren så blir det tråkiga helger tills han kommer tillbaka till Falun i höst igen.

Nä ska väl sminka mig. Förresten upptäckte jag att vågen börjat peka neråt, det får den gärna fortsätta med.

2 Comments

  1. Nej det kan jag verkligen förstå ibland. Jag tycker att man ska vara ärlig och sig själv i bloggen och livet är ju inte alltid perfekt, man är ju inte alltid glad.
    För oss var det precis lika vi vi gick bara en gång i föräldrar gruppen för vi kände oss så unga. Det kändes som om alla bara satt och undrade hur gamla vi egentligen var.
    Går eller har du gått på någon öppna förskolan då? Vet inte hur länge man brukar göra det dock.
    Kram

    1. En tOnårsmammas Dagbok – Nej gick aldrig på öppna, när William var liten fanns det typ bara 1. Nu verkar det finnas ganska många 🙂 . Hehe när William föddes var det jätte få bebisar alls. Typ 05 och efter de har dom fått utöka, 04:rona var en ganska liten kull tror jag? :S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: