Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Jävla hemtelefon som inte funkar.

Först trodde jag det var hemtelefonen som la av, men börjat inse att det helt enkelt är bredbandet som krånglar till det med min telefon. Blir så förbannad, jag betalar pengar varje månad för att kunna ringa då ska det väl för fan FUNKA! Ringde till trygghansa för att fråga om försäkringen William har. Han har ju fått ganska många sjukhusbesök nu då han fick urinvägsinfektionen och alla vändor fram och tillbaka till doktorn. Jag vill gärna kolla om detta funkar, 2 minuter in i samtalet börjar det tuta upptaget. TACK så mycket för de bredbandsbolaget, när jag pratar med mamma eller mormor lika så. Min mobilräkning blir dyr denna månad…

JA det blev ett argt inlägg men jag är förbannad!

7 Comments

 1. Men åhhhh så störigt!
  Saker och ting SKA funka när man betalar för det, punkt.
  Som vårat mobila bredband. Det stänger ned sig själv med jämna mellanrum och det är ett känt problem hos telia (Felia?), men man får inte en ny dongel om man inte tecknar om sitt abonnemang i 18 mån till, sjukt!
  Kan ju säga att vi har sagt upp det nu. 😉

  1. Johanna – Eller hur! Blir skit irriterad när de inte funkar 🙁 . Förstår att ni också blir irriterade, man betalar ju inte för att det inte ska funka liksom.

  1. malle – Fast är inte pga kostnaderna för de jag ringde… Det är gratis, men för att vi sovit på sjukhuset + att jag inte kunnat jobba dessa dagar, dvs förlorat arbetsinkomst med mera.

   1. Ah då förstår jag.. Täcker försäkringen sånt med? 🙂 Man får väl ut tfp? Är det upp till 100% man får från försäkring då eller?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: