Dark Mode Off / On
Hemma hos mig Högtider & födelsedagar

Julgardiner och fix.

Igår köpte jag julgardiner för första gången någonsin! Jag är inte så mycket för det där med att julpynta men tänkte att okej jag fixar det här nu.
69,90 styck kostade dom på citygross ett par fick flytta in i mitt kök och de andra paret fick flytta in till William.
Igår satte jag även upp Williams julbelysning i form av snögubbar i hans fönster, och i söndags kom jultomten min mamma gjort till William upp på väggen.

Gardiner

Par ett in på Williams rum.

Par två till köket

Jultomten William fick av min mamma.
Hon har alltså gjort den själv, och den är
egen designad.

HATAR dessa tapeter, men då jag inte vågar mig på att måla själv så får dom vara.

8 Comments

  1. Den där tomten är verkligen snygg! 🙂 Fina gardiner med! Har tänkt köpa nya julgardiner i många år, men aldrig fått mig för 😛 Är ju så mkt julklappar som ska läggas pengar på.

    Sv: Jag bakar inte så mycket alls egentligen. Bröd känner jag att jag måste baka, godare och billigare då jag är glutenintolerant.. Men har ju en bakmaskin till det som sköter allt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: