Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Julaftonsmorgon.

Vi; Jag, Björn och William firade lite nu på förmiddagen och åt julaftonsfrukost tillsammans och bytte paket. Jag fick ett par jättefina Dalahästörhängen i rosa och en jättefin Iittala skål som är röd. William blev jätteglad för paketen han fick från mig och Björn så jag fotade lite på det. Av oss fick Björn ett gäng med böcker, han blev glad hoppas jag. Eller ja han sa det i alla fall. Nu firar han med sin släkt på sin pappas sida och runt 17.00 kommer han hem hit och firar med min släkt som kommer om ett tag.

Hoppas ni har en fin julafton alla fina därute!

001Julstrumpa

003Julklappar

005Williams julgrupp han fått.

006Ljus

007Öppnar strumppaketet

009William öppnar ett till paket.

012Ett lyckopaket!

013Örhängen!

014Min fina skål!

015Från oss till William!

4 Comments

  1. Nöjd kille förstår jag, min son här har inte öppnat sina klappar än, han ville vänta tills på Onsdag då mina stora barn kommer hem för en minijul 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.