Hemmagrill!

20130801-190209.jpg

Okej kunde inte hålla mig utan köpte denna hemmagrill! Helt underbart ju att kunna grilla året om, när man vill! Jag bor ju i lägenhet så detta känns perfekt! Kanske inte billig men något måste man ju få unna sig eller hur?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Hemmagrill!

  • 1 augusti, 2013 at 22:41
    Permalink

    Den verkar ju vara supersmart! Klart att man måste unna sig något emellanåt 🙂

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: