Så jävla kul igår, Raubtier och Hardcore superstar var skitbra. Känner mig upplyft! Hade dock SKITONT i fötterna och idag bränner det som eld under dem. Idag blir det platta bekväma och enkla skor, variant såna barn kallar för springskor.
Hur som var det grymt med riktiga toaletter, jag tycker inte de är så kul med såna där Bajjamajor så bara de faktum att man fick gå på toalett var lyx. Kändes mycket större i år också, folk snackar med en och man snackar tillbaka. Jag ska försöka köpa någon tröja därifrån med. Ikväll fortsätter då festen.

MariaHansson_01062013_Madeleine088
Saknar William, så får bli en bild Maria Hansson fotade på oss för tidningen Hemmets Journal som vi var med i.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: