Befinner mig i soffan med iPad och Björn som glor på något bilprogram på BBC. Själv plågas jag av sviter efter magsjukan och längtar tillbaka till jobb och rutiner. Dyr vecka detta med först vab och sedan karens och sjukdag. Känns lite smått skit men, men. Tog en bild med paddan på min soffa. En del av mitt Dalahjärta.

20130821-212526.jpg

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: