Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Jackpot.

Inlägget är ett samarbete.

Runt jul är julklapparna ett evigt dilemma, vad ska man köpa och vad ska man ge. Vissa vill ha hårda paket och andra vill ha mjuka, några vill inte ha paket alls och vissa vill ha spel i present. Med spel kan det vara lotterier och andra former av spel. En bra present kan då vara för de spelintresserade att ge dem möjligheten att spela på olika lottospel som till exempel http://www.euro-jackpot.org/se/ . Jag spelar inte själv men vet att intresset för spel finns hos andra, det är dock viktigt att komma ihåg att ge bort spel till rätt personer och inte till vem som helst. Personer under arton år får inte spela någon form av betalspel så det är således inte heller okej att köpa spel till dessa.
När jag själv funderar på spel är det klart att lockelsen att vinna finns där, men jag brukar sällan ha tur i spel, jag har ju dock sett många med helt andra erfarenheter. Något som dock är faktum är att vissa lär sig spela så att de vinner, sånt händer dock inte mig eftersom jag inte är duktig på strategier när det kommer till spel och jag har väl inte till hundra procent intresset heller. Euro-jackpot har som jag ser det en ganska enkel sida där jag tror att de flesta med intresset kan spela utan problem, jag tror att även den mest ovana spelaren på nätet lätt förstår hur den här sidan funkar och att den således är en bra julklapp för relativt ovana internet användare. Skulle jag spela skulle jag helt klart välja euro-jackpot, jag gillar designen och innehållet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa