Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “My little pony Curly Locks

 • 20 oktober, 2014 at 20:05
  Permalink

  Hade massor med my little pony som barn och massor av tillbehör. Glömmer tex aldrig de där skorna i gummi som skulle på och alla kammarna. Kul att du visar!

  Reply
  • 20 oktober, 2014 at 21:14
   Permalink

   Småstadsfrun – Jag älskar dem 😀 . Att börja samla som vuxen är också jättekul, de är något speciellt för mig med just My little ponys. De har liksom det 🙂 . Tror de flesta tjejer födda på 80-talet har någon koppling till dessa härliga hästar :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: