Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Ett härligt semesterminne…

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ett semesterminne för mig är när vi förra sommaren hade världens underbaraste värme i Sverige. Jag, Björn och William campade på Rullsand och njöt till fullo i husvagnen. Vi badade, solade och spanade runt och sen åt vi en jätteglass tillsammans som var helt galet god där i sommarsolen.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet

32 Comments

  1. Ah Rullsand har jag aldrig hört talas om, måste googla det. Älskar att lära mig något nytt.
    Har sagt det förut, din relation med ditt barns far borde vara en förebild för alla de föräldrar som går skilda vägar men har barn tillsammans!

  2. Låter alltid så mysigt att campa. Jag har nog inte semestrat på riktigt på många år. När jag och syskonen var små åkte vi dock varje sommar till Skara Sommarland, det var så mysigt.

  3. Vilket härligt semesterminnen som du har. Den glassen ser ut som att vara jättegod. Så härligt med semester i husvagn. Ni har verkligen en sån fin relation till varandra 🙂

  4. åh vad mysigt ni haft värkar det som 🙂 har aldrig hört om en jätte glass <3 hoppas vi får en varm sommar i år med

  5. Åh glass är såååå gott speciellt på sommaren & för värmen skull! Aldrig campat / husvagn förut. Inte så lät med rullstol antar jag 😛

  6. Bra att jag inte är ensam om att njuta av minnena av sommaren 2018. Tycker det var den bästa sommaren ever. I år ligger vi ju lite efter så man kan ju alltid hoppas att även årets sommar blir ungefär lika fin.
    Ett härligt minne i alla fall:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: