Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Allt man behöver är emallage.

Inlägget är i samarbete med Erico Packaging Supplies.

Jag har ett litet problem och det är mitt förråd. Här tänker du säkert varför i hela fridens namn har hon problem med sitt förråd? Jo så här är det nere i mitt förråd är det verkligen KAOS, något jag måste ta mig för till jullovet är att införskaffa mig bra och stora kartonger så jag kan paketera ner allt så platserna är bättre. Det är här som det är så fantastiskt bra med wellpapp och tillbehör till sådant. Visste du att såna kartonger rymmer massor och är dessutom smidiga att flytta på? Samt att de är hållbara något som för mig är viktigt.

För några år sedan hade en granne en råtta i sina julsaker. Det är såna gånger jag tänker att wellpappkartonger nere i förrådet är att föredra. För nog kan det väl ändå inte vara vanligt att dessa djur kommer in i kartonger tänker jag? Eller så har jag fel? Om inte annat så vill man ju inget hellre än att skydda sina saker och då tycker det vara helt fantastiskt just med wellpappkartonger. Så det blir ett av mina julköp 2019, blir som en fin julklapp till mig själv dessutom. Utöver det så ska jag försöka sälja av massa av sakerna jag har där, för extrainkomst men även för att det är skönt att rensa bort sådant man inte använder.

Jag har ofta lite städning efter julafton. Kanske det är för det kommer in nya saker och då blir lättare att göra sig av med saker? Nästan lite som när man flyttat och använder sig av wellpappkartonger vid flytt å detta är ett bra och slitstarkt material. Så om du som mig ska passa på att fixa till i förrådet, källaren eller vinden införskaffa dessa bra wellpappkartongerna du kommer inte ångra dig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa