Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

En skräck.

Vilken pers. Jag kan inte logga in på min blogg på egen domän och webbhotell sedan i lördags. Bloggen betedde sig märkligt så jag försökte greja med temat. Det blev bara värre var på jag hamnade på ett ställe där jag tolkade det som att  temat skulle tas bort. Det hade ju bara blivit konstigt med temat så tänkte i min enfald att jag byter. Vad jag missade var att det tog bort ALLA mina inlägg. Kontaktade supporten på Misshosting, fick tillbaka inläggen från en backup från 3 december. Men nu kan jag inte logga in på sidan.

Olika experter inom WordPress menar att det kommer visst gå att logga in, medan webbhotellet menar att det saknas komponenter i min databas? Hur nu databasen blivit påverkad vet jag inte. Så här är jag nu..bloggat sedab 2004 och vill i alla fall ha kvar inläggen från när William låg i magen och jag bloggade om honom, tills runt 2015 när jag började fokusera på mig själv.

Ångest i mängder kan jag säga. Anledningen till att jag provar Vimedbarn är för att jag hade sida här sedan innan men enbart med Instagram. Jag tänkte så jag kan skriva någonstans. Saknar mina bloggvänner.

12 Comments

  1. “Lugnt och fint nu”, brukade en av mina gamla chefer säga. Eller “take it easy before you go crazy”, som en annan chef sa. Du kommer få ordning på detta, även om det tar sin lilla tid. Saknar också dina temainlägg och dina “vanliga” inlägg, Stressa inte, då blir det bara ännu värre. Lova!!! Håller tummarna och ger dig en varm styrkekram!

  2. Alltså jag lider verkligen med dig. Helt hemskt ju att inte kunna skriva på sin blogg. Det är ju en sak om man väljer att sluta själv men när man blir “tvingad” till det så här. Inte för att du slutar men du förstår vad jag menar. Så konstigt att de inte kan hjälpa dig med komponenterna som saknas. De är ju ändå en support och borde kunna såna grejer,

    Kram <3

  3. Men fy vad jobbigt att detta har hänt. Jag hoppas verkligen att du kan logga in på din blogg sen och få tillbaka alla inlägg. Det här tänker man ju att det inte kan hända. Fy vilken jobbig känsla som du har. Jag håller alla mina tummar att WordPress kan hjälpa dig

  4. Vilken mardröm säger jag bara. Jag håller tummarna för att det ska ordna till sig så att du kommer in på bloggen igen och kan fortsätta där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d