Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Har du sett något avsnitt av årets julkalender?

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej inte ett endaste avsnitt har jag sett, inte så konstigt egentligen. William tittar inte längre och jag ser typ aldrig på tv så då blir det heller ingen julkalender för mig. Nu känns det lite sent att se dan också, men utifrån vad jag läst är den väldigt bra?

Deltagare i decemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Ditten_datten
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
corkystyle
Zinnie
Amandizan

34 Comments

 1. Jag kollade ett avsnitt och tyckte den var super dålig haha! Men men man kanske ska ge det en chans lixom. Men tyckte om dom när man var mindre mer julkänslan lixom ❤️?

 2. Jag tittar varje dag på julkalendern. Jag tycker att den är bra och julig. Men jag har en känsla av att Loui kommer rycka bort tomtens skägg på julafton ?? efter att ha sett tomten på julkalendern göra det Hahaha. Jag tycker att du ska se från början om du vill komma i julstämning 🙂

 3. det blir ju annorlunda nu när de är större bryr sej knappt vad föräldrarna tittar på ens 🙂
  tycker va man en kollar på säge de nämen usch va kollar ni på nu då ha ha

 4. Å Yes jag har sett nästan alla avsnitt av årets julkalender och det trots ingen förutom jag kollar 🙂 jag såg första avsnittet på grund av ren nyfikenhet å sen så har det rullat på 😀

 5. Jag har sett ett avsnitt, det första och det gillade jag. Sen har jag tänkt på kalendern nästan varje dag men eftersom jag har så dumma arbetstider missar jag den. Barnen frågar inte efter den heller.

 6. Jag brukar titta i bland på morgonen då jag äter frukost 🙂 Tycker att den är ganska bra då jag tittat men väldigt mycket för barn tycker jag 🙂

 7. Här är vi överens igen:-) Har bara sett trailers och de var föga upphetsande. Men så är jag ju inget barn heller;-)
  Tittar sällan på tv jag med, undantag Sportspegeln såklart och engelska deckarserier.

 8. Vi har sett alla och den är riktigt bra iår. Ganska aktuell med en utbränd tomte och allt som finns i samhället. Dottern tycker den är rolig och jag kan hålla med. Men har man äldre barn förstår jag att man inte tittar, hade inte jag heller gjort.

 9. Jag såg det första avsnittet men sedan har det inte blivit fler. Tiden har inte riktigt funnits eller så är det bara en ursäkt…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: