Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej inte ett endaste avsnitt har jag sett, inte så konstigt egentligen. William tittar inte längre och jag ser typ aldrig på tv så då blir det heller ingen julkalender för mig. Nu känns det lite sent att se dan också, men utifrån vad jag läst är den väldigt bra?

Deltagare i decemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Ditten_datten
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
corkystyle
Zinnie
Amandizan

34 kommentarer

 1. Jag tittar varje dag på julkalendern. Jag tycker att den är bra och julig. Men jag har en känsla av att Loui kommer rycka bort tomtens skägg på julafton 🙈😂 efter att ha sett tomten på julkalendern göra det Hahaha. Jag tycker att du ska se från början om du vill komma i julstämning 🙂
  Jennysvardag recently posted..Lämnat nappar

 2. Å Yes jag har sett nästan alla avsnitt av årets julkalender och det trots ingen förutom jag kollar 🙂 jag såg första avsnittet på grund av ren nyfikenhet å sen så har det rullat på 😀

 3. Jag brukar titta i bland på morgonen då jag äter frukost 🙂 Tycker att den är ganska bra då jag tittat men väldigt mycket för barn tycker jag 🙂

 4. Här är vi överens igen:-) Har bara sett trailers och de var föga upphetsande. Men så är jag ju inget barn heller;-)
  Tittar sällan på tv jag med, undantag Sportspegeln såklart och engelska deckarserier.
  BP recently posted..Glad måndag och julkalender

 5. Vi har sett alla och den är riktigt bra iår. Ganska aktuell med en utbränd tomte och allt som finns i samhället. Dottern tycker den är rolig och jag kan hålla med. Men har man äldre barn förstår jag att man inte tittar, hade inte jag heller gjort.
  Mina recently posted..Veckans boktips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: