Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Tjugo år sedan flygplanen körde in i World trade center. Vad minns du från den dagen?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag var sjutton år när det hände. Jag minns att mamma och mormor ropade på mig då de satt i vardagsrummet. Kom dit och såg första planet på tvn: och hör hur de säger, NU kommer ett till plan! Det var overkligt, minns att jag inte riktigt förstod, men att det här var något som jag ändå förstod skulle förändra världen. Det var första gången jag hörde talas om: terrorister, talibaner och ens landet Afghanistan. Kanske låter det konstigt så här i vår upplysta värld? Men då var det inte lika ofta vi talade om andra länder som nu, världen har liksom krympt efter 11 september. Både på grund av den fruktansvärda händelsen men också för att internet tog ännu större fart efter det med bredband och sociala medier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.