Bloggutmaning

En gåva jag inte blev glad över…

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det var julen 1996, jag var tolv år och gick i årskurs 6. I ett av mina paket låg en BH och trosor. Hela julaftonen blev förstörd, jag skämdes som ett djur över denna BH. Ingen annan utom jag vad har visste hade någon. Det skulle dröja två månader innan jag vågade prova den. Sedan efter det har jag använt BH. Jag blev väl glad av den efteråt, men där och då var det hemskt.

Det var helt klart en annan sak idag. Nu börjar man tidigt med BH men så var det inte då.

4 Comments

  1. Tänk så olika man kan reagera på att få en BH i julklapp. När jag var 12-13 år så önskade jag mig inte mycket utan jag ville bara ha min första BH. Nu fick jag min första BH inte som julklapp utan när jag “behövde den”, men ändå.
    Kan hända att jag blev så överlycklig när jag fick den på grund av att jag var sist i klassen att bära en BH. Jag var yngst i klassen, vilket förklarar saken;-)
    BP recently posted..Bokmärke och “fyra korta”

  2. Kan tänka mig att det var pinsamt då. Som du skriver är det en helt annan sak nu. Jag minns att jag fick en docka av mormor när jag var elva i julklapp. Blev så besviken då jag har aldrig lekt med dockor. Morsan försökte säga det till mormor men hon var så bestämd att jag var flicka och då ska jag få en docka. Däremot så fick jag och min lillebror varsin cd spelare av henne och den gången vart man supernöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: