Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Säger du det?!

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag använder sällan könsord, inte heller nedsättande ord på människor. Får väl medge att jag ganska ofta reagerar när folk säger vissa saker.

2 Comments

  1. Så snygga naglar!! Blev också sugen på att fixa mina omålade tråkiga nu, man blir så glad av färg ? Jag använder mig inte heller av fula ord, ser inte meningen i det.. Man ska lyfta varandra inte sänka. Har dock fått väldigt mycket nedsättande & fula ord mot mig i tidigare relationer så blir tyvärr lätt triggad om någon skulle använda såna ord mot mig eller runt mig.

  2. Jag har kort tålamod och häftigt humör så det slinker ur mej fula ord när något krånglar mycket, använder K.. om jag är RIKTIGT irriterad på SAKER, men aldrig att jag kallar någon vid fula ord. Blir helt förskräckt när jag hör vuxna människor kalla varandra saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.