Dark Mode Off / On
Informationsteknik Porslin

En svart skål från Rörstrands Ostindia & inget internet.

Fibernätet ligger nere, jag förstår varför. För en månad sedan bestämde jag mig för att gå från Dalakraft till Telenor på fibernätet. Helt enkelt för att jag har: Telenor Steam, Telenor mobil och kände att jag likaväl så kan ta internet på samma ställe och få mängdrabatt. Känner dock en viss uns av irritation, då internet inte funkar alls… Får ringa imorgon och be om hjälp!

Annars fick jag hem min Ostindiaskål jag väntat på sedan i januari. Tycker det är under all kritik att behöva vänta så länge på en vara. Men fin är den!

4 Comments

  1. Jag tycker också att det är lite irriterande när internet ligger nere. Så förstår din frustration. Vilken fin skål, men varför har du fått vänta så länge på skålen? Det är ju flera månader sedan januari. Jösses ?

  2. Har upplevt precis samma sak här, dock inte med Telenor. Min bostadsrättsförening bytte till Telia för några månader sedan. Helt kostnadsfritt för mig som sedan 2002 var kund hos Bredbandsbolaget/Telenor. Så jag nappade och sparade 299 kronor i månaden. Kan lugnt säga att ja ångrar det beslutet djupt. Har haft mera krångel på ett halvt år sedan jag haft sedan 2002 med Bre dbandsbolaget…

  3. Jag förstår din irritation när internet inte fungerar då man märker hur beroende man är av internet. Hoppas du får bra hjälp idag så du får fart på internet igen. Vilken otroligt fin skål men tycker jag själv att om du har väntat sen januari så är det verkligen under all kritik men bra att den kom tillslut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.