Dark Mode Off / On
Reklam

Arbetskläder.

Inlägget är i reklam för Engelbert Strauss.

Något som jag upptäckt genom åren är hur viktigt det är med bra kläder. Inom mitt yrke så är det av hög vidd att ha kläder efter väder, jag har varit rastvakt i hällregn, snöstorm och strålade sol. Det blir således viktigt att kläder är tåliga.

Vilka arbetskläder lämpar sig för ett DIY-projekt?

Men det är inte bara inom mitt yrke som arbetskläder är viktiga, även inom andra yrkesgrupper ska man ha bra kläder. Arbetskläder är ett sådant som är viktigt, ni vet kläder men rätta fickor och bra för det man behöver dem till. Jag vet personer som bygger som har riktigt bra arbetskläder. Engelbert Strauss har riktigt bra arbetskläder för dig som arbetar inom bygg eller liknande. Nu behöver man så klart inte bara ha det om man arbetar. Nej det går lika bra om man har hemmafix. Jag tänker om du är sådan som gillar att snickra, fixa med bilen eller andra saker. Då är ju bra kläder viktiga. Det är viktigt med Optimala arbetskläder för gör-det-självare. Tänk dig hantverksbyxor som är perfekta för detta ändamål.

William har fått en bil som han fixar med inför dagen han ska ta körkort. Han brukar då bära arbetskläder för att inte förstöra sina vanliga kläder med bland annat olja och annat som finns på bilar. Så jag tänkte faktiskt fråga William om han vill beställa lite arbetskläder från Engelbert Strauss, det tror jag skulle passa honom utmärkt.

Vilka arbetstillbehör behöver du för att renovera en hall i en lägenhet?

Jag tänker på ordet gör-det-självare, det måste verkligen kommit efter program som Äntligen hemma eller Ernst, samt Arga snickaren. Det blev inspiration för många att våga sig på att göra saker själv, tidigare kanske personer var mer försiktiga med sådant. Nu känner jag mig personligen inte som en sådan som skulle våga mig på att hemmafixa, men så har jag istället en mamma, syskon och även en familj som gör sådant desto oftare. Det gör mig glad, att fixa saker hemma och våga sig på att vara en som gör saker är bra. Det medför att vi alla kan laga och fixa istället för att köpa massa nytt för att sedan slänga. Dessutom blir det alltid extra fint med engjort möblemang i hallen i lägenheten som ett exempel.

Att skapa själv är ett sätt att också få något unikt, inte för att det är fel att köpa färdigt. Men nog är det något speciellt när man ser ett bord eller skåp som någon skapat helt ensam. Det är så himla fint med egenskapat, och sedan får det ju en speciell känsla på ett helt annat sätt än vad det är med en färdigskapad möbel.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: