Dark Mode Off / On
Reklam

Flytthjälp är bra hjälp.

Idag pratade jag återigen om flytt med en person. Absolut inte för att jag ska flytta, åh nej den saken har jag gjort tillräckligt för några år framöver. Men däremot för att jag minns sista gången med skräckblandadförtjusning. Samtidigt som vi hade det jättetrevligt så var det riktigt tufft och så trött har jag nog inte varit på väldigt länge som jag var då. Därför har jag bestämt mig för att om jag flyttar igen ska jag ha flytthjälp och då är det extra viktigt för mig med en firma som är glada och jobbar på helt utan att tycka att det är jobbigt.

För vet ni? Jag bor i lägenhet högst upp UTAN hiss. Det finns alltså ingen hiss här, med det så menas alltså att man får gå upp hit med spiraltrappor. Nej som sagt jag tänker inte kånka och bära själv nästa gång, jag överlåter saken åt proffsen istället. Någonstans så tror jag att man vinner mer än man förlorar på en sådan sak.

Samtidigt som jag förfasas över det faktum att flytta så tittar jag ganska ofta ändå på bostad. Inte för att jag tänkt flytta åh nej utan för att det är roligt. Men jag har också beslutat mig för att nästa gång för andra bära. Men nästa gång hoppas jag dröjer bra länge!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: