Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bilar Semesterresor

En tur till Västmanland med cabben.

Igår tog jag, Björn, Skilla och Björns syster Emma en heldag till Västmanland. Vi åkte till Västerås och såg på bland annat en runsten något som var helt nytt för mig! Jättekul verkligen, åt sjuktgod glass på KFC, sushi och thaimat.

Blev inte så mycket shoppat för min del, men hade verkligen det trevligt och jag tycker ju otroligt mycket om Västerås! Där vi spenderade stor del av dagen.

En helt underbar semesterdag var det verkligen.

12 Comments

  1. Låter som en så där semesterdag man minns länge. Att ha något litet eller stort mål att göra är perfekt så man minns tillbaka semestern med några aktiviteter. Vi försöker göra något varje dag. Sushi och glass lät ju inte helt fel heller

  2. Kul att ni hade det bra här i Västerås. På Anushög brukar dem ha midsommarfirande ?. Viste inte att dem hade glass på KFC. Måste jag prova någon gång ??.

    Ha en fortsatt trevlig semester❣️☀️??

  3. Åhå, jag tror att jag känner igen mig. Läste ju min lärarutbildning i Dalarna och när jag läste geografi var vi på Exkursion, bland annat utanför Västerås ?

  4. Så himla mysigt att ta en heldag i västerås. Jag själv har bara varit förbi västerås. Glassarna ser farligt goda. Sushi är inget jag tycker är gott men thaimat är något av en favorit hos mig.

  5. Om du gillar runstenar kan jag också rekommendera Täby. Här finns hur många runstenar som helst. Västerås är en väldigt sympatisk stad annars också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.