Dark Mode Off / On
Reklam

En glad och frisk mun.

Något som är oerhört viktigt för mig som person är mina tänder. Jag lägger alltid ner tid på min mun och vill ha friska tänder. Det betyder också att jag går till tandläkaren regelbundet och känner att det är viktigt just för min del.

Jag har hittills aldrig haft ett hål, det gör att min tänder mår väldigt bra och jag hoppas det fortsätter vara så. Samtidigt vet jag att tandvård är otroligt dyrt och många människor har idag inte råd att gå till tandläkaren och det tycker jag är så oerhört sorgligt.

Här på bloggen är ni många läsare som bor i Skåne med omnejd. Därför kändes det rätt för mig att skriva att det finns akut tandvård Malmö. Så att ni lätt kan få hjälp om händer något med era tänder. Vem som helst kan ju behöva hjälp och tandvärk har jag förstått är något som gör oerhört ont. Även om jag haft turen att slippa tandvärk förutom tandsprickning i samband med visdomständer, så har jag sett vänner och kollegor riktigt lida av tandvärk.

Att hitta på en tandläkare Malmö kanske inte alltid är det lättaste? För jag antar att det precis på så många andra platser är köer och långa väntetider på att få tandvård. Då är det ju oerhört viktigt att man som person vet var man kan söka hjälp med tandvård. Istället för att behöva gå runt länge och ha ont i munnen och ilningar i sina tänder. Det ska man ju inte behöva ha utan man ska ju få hjälp så snabbt som möjligt.

Jag tror på att en fin tandhälsa är viktigt för oss alla. Och en sak jag hoppas på är att alla en dag ska ha råd med tandvård. Jag hoppas att det en dag ska vara så att tandvård ingår i vanliga vården och att tänder i munnen inte ska vara en klassfråga utan en självklarhet för alla. Idag är det ju inte så men en gång hoppas jag det blir så, för fina tänder borde inte handla om hur mycket pengar du tjänar. Det borde handla om en rättighet vi alla ska ha.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: