Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Rasmus på Luffen, då såg jag en luffare.

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Det närmaste en luffare jag kommit är nog personer som av olika skäl är så kallade uteliggare. Stackars hemlösa människor, det gör onekligen ont att se dem.

5 Comments

  1. Just luffare.. Njae, det närmaste jag har sett en är just Rasmus på Luffen – luffaren och han.. i Pippi på rymmen.. ???? Haha men i verkligheten? Njae då är det dessa uteliggare egentligen som är närmast till hands egentligen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: