Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dagens WordPressfråga #43

Vad är historien bakom ditt smeknamn?

Jag undrar om de menar ens internetnamn som smeknamn. Men jag skriver upp lite olika.

Min mormor kallade mig alltid för Madicken som liten. Min moster och kusin Maddelutten, min faster för Maddiz. Och vänner Madde. Inte så konstigt när mitt namn är Madeleine = Madde.

På nätet har jag genom åren kallat mig lite olika saker tills det landade i: Saramadeleine.se . Så mitt internetalias kom till när jag skulle skaffa domännamn och webbhotell. Min kompis sa: Ta ditt tilltalsnamn och andranamn. På den tiden hette jag bara Sara Madeleine, så det fick bli det. Sedan dess har jag lagt till två namn, mitt tilltalsnamn är fortfarande Madeleine men jag heter: Åsa Barbro Sara Madeleine Stenberg. Åsa efter min mamma, Barbro efter min mormor, Sara för att mamma tyckte om det namnet, och Madeleine valde min pappa.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: