Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dagens Jetpackfråga #105

Hur har ett misslyckande, eller ett skenbart misslyckande, lett till att du lyckats senare?

Frågan är om det tolkas så. Men rent spontant tänker jag på förra året efter att ha stått upp för mig själv inte fick fortsätta min tjänst. Jag vägrade skriva under ett papper som påstod osanningar och fick därmed gå. En del av mig såg det då som ett misslyckande för att jag blev arbetslös. Idag däremot ser jag det som något stort. Jag stod på min, var också ärlig i kommande intervjuer att jag kommer inte att skriva under något jag inte står bakom. Den saken har gett mig många möjligheter idag, eftersom jag lyckades få mitt jobb efteråt för att jag var ärlig.

Jag kommer aldrig låta någon stå på mig, utan står upp för mig själv. Det är att lyckas enligt mig.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa