Dagbok

Borde kliva upp. Orkar inte. Drömmt sjukt i natt någonting och fester alla som varit med i mitt liv var där “före detta” vänner. Hmm vad ska de betyda? I alla fall ska jag och kolla praktik-plats på Tisdag de vill säga imorgon! Jag vill dricka i helgen! Men ingen att dricka med och inte har jag råd heller! Kanske ska jag ringa doktorn imorgon om fakta i fall jag får sluta med Waran! Kram

Madde

Im no angel. Im no whitch Im a fucking oreneri Bitch!

BITCH-POWER

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: